„Simply red“ 23. juna u Srbiji
02. mar 2016. @ 09:00  |  vesti

„Simply red“ 23. juna u Srbiji

Britanski pop bend „Simply red“ nastupiće 23. juna na stadionu Tašmajdan, u okviru „Belgrade Calling“ festivala, najavila je Avalon produkcija, a prenosi RTS.

Izgleda da "oproštajna turneja" iz 2009. godine kada smo već imali priliku da ih čujemo u Beogradu, nije bila kraj. Simpli red ponovo će svirati u Srbiji, a ako bude i upola dobro kao pre 5 godina, biće odlično.

Jedan od najvećih mejnstrim bendova na svetu "Simply Red" potvrdio je učešće na festivalu „Belgrade Calling“. Nastupiće na jednom od najlepših i najakustičnijih otvorenih prostora u Beogradu, kompletno renoviranom stadionu „Tašmajdan“, i to drugog dana festivala, 23. juna.

Ponovo okupljeni bend, koji ove godine slavi tri decenije na sceni, trenutno promoviše novi album "Big love" na velikoj turneji koja obara rekorde prodaje karata.

Mik Haknal i ekipa, koji su prodali više od 55 miliona primeraka albuma, neće beogradskoj publici prirediti kraći, festivalski nastup već celovečernji koncert od 120 minuta tokom kojeg će izvesti svoje najveće hitove!


Kao specijalni gosti nastupiće Natali Dizdar i Jinx, koji će se pobrinuti za dobru atmosferu na Tašu.

Stars, If You Don't Know Me By Now, Something Got Me Started, Money's Too Tight To Mention, The Right Thing, It's Only Love i Fairground samo su neki od hitova koje će „Simpli Red“ izvesti pred srpskom publikom. Album “Stars” bio je najprodavaniji album u Velikoj Britaniji dve godine za redom! Nastupali su uživo preko 1000 puta pred ukupno 10 miliona posetilaca.


Povezane teme: koncert, Simply Red
FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)

Labels