Skrillex sarađuje sa Kanye Westom
18. avg 2012. @ 08:40  |  vesti

Skrillex sarađuje sa Kanye Westom

Nedavno je u medijima objavljeno da će na novom albumu Kanye West-a pojaviti i Skrillex. Ovaj dub step producent, koji uveliko radi na svom debi albumu, kaže kako ga je Kanye kontaktirao početkom ove godine, i koliko je razumeo to će da bude prva numera na izdanju.

Skrillex nije precizirao da li će se ova numera naći na kompilaciji „Cruel Summer“ ili na Kanye-vom šestom studijskom albumu ali kako saznaje verovatnije je da će u pitanju biti kompilacija obzirom da će ona da izađe kao najava West-ove saradnje sa novom izdavačkom kućom GOOD Music.


Pre par dana Kanye je na svom twitter nalogu izjavio kako je napisao numeru pod nazivom „Perfect Bitch” koju je posvetio svojoj novoj devojci Kim Kardashian. Numera sadrži deonicu kompozicije “Carmina Burana” iz 1937.godine koju je muzičar Nas već koristio za svoj singl “Hate Me Now”.

Ono što se za sada zna jeste da kompilacija „Cruel Summer“ izlazi 4.septembra a da li će ova saradnja osvanuti tada ili nešto kasnije na albumu, ostaje nam da budemo strpljivi i vidimo.

Povezane teme: Skrillex, Kanye West, Cruel Summer
FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)

Labels