Sledeće godine novi album sastava Kaiser Cheifs
07. dec 2013. @ 08:25  |  vesti

Sledeće godine novi album sastava Kaiser Cheifs

Britanski indie rock sastav Kaiser Cheifs sledeće godine će objaviti novi, peti po redu studijski album. Izdanje, koje će se zvati „Education, Education, Education & War“, biće objavljeno u martu 2014. godine. To će biti prvi album objavljen bez bubnjara i tekstopisca benda Nicka Hodgsona, koji je napustio Kaiser Cheifs prošle godine.

Razlog za odlazak iz benda je vrlo jednostavan – Nick Hodgson je još davno odlučio da će muzikom da se bavi samo do 35 godine, te je tako i uradio. Bilo kako bilo, Kaiser Cheifs nastavljaju dalje. „Education, Education, Education & War“ biće objalvjen 31. marta sledeće godine, a na njemu će se naći neke od pesama, koje je bend već izvodio uživo na turneji: „Coming Home” i “Misery Company."

Producent albuma je Ben H Allen III, poznat po radu sa sastavom Animal Collective. Do objavljivanja albuma, sastav će biti na turneji po Britaniji i Americi, na kojoj će publici predstavljati nove pesme, a nazivi svih pesama sa albuma “Education, Education, Education & War” su:

1. The Factory Gates
2. Coming Home
3. Misery Company
4.Ruffians On Parade
5. Meanwhile Up In Heaven
6.One More Last Song
7.My Life
8.Bows & Arrows
9.Cannons
10. Roses

Povezane teme: Kaiser Cheifs, indie rock
FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)

Labels