Solo album frontmena benda The Killers objavljen u Srbiji
22. maj 2015. @ 10:40  |  vesti

Solo album frontmena benda The Killers objavljen u Srbiji

Brandon Flowers vam predstavlja svoj drugi po redu studijski album, sada već dostupan digitalno u Srbiji!

Dugo očekivani studijski album frontmena The Killersa konačno je ugledao svetlost dana! Brandon Flowers fanovima predstavlja "The Desired Effect", svoje drugo po redu samostalno studijsko izdanje!

Novi album je najavljen singlom "Can't Deny My Love", a fanovi širom sveta mogu da čuju lagani pomak od zvuka koji nam je predstavio sa prvim albumom "Flamingo" iz 2010. godine. Za ovu priliku Flowers je po prvi put sarađivao sa producentom Arielom Rechtshaidom (Haim, Vampire Weekend, Sky Ferreira), za kog kaže da mu je pomogao da se zaigra prilikom stvaranja novog materijala. Za pomenuti singl predstavljen je i spot, u kom glavnu ulogu nosi glumica Evan Rachel Wood.

"Što sam stariji, to više cenim saradnje, ideje i talente drugih, i zahvalan sam im na tome ", istakao je Brandon u jednom od intervjua i dodao: "Shvatio sam da ne mogu i da ne treba da radim sve sam, a to dođe s godinama. Kada bih mogao da popričam s mlađom verzijom sebe, to bi bio jedan od saveta koji bih uputio samom sebi – budi otvoreniji prema drugim ljudima ".

Jedna od zanimljivijih saradnji na albumu je i saradnja sa Neilom Tennantom iz Pet Shop Boysa. U pesmi „I Can Change“ je iskorišćen Bronski Beat sempl „Smalltown Boy“ pesme, kao i Neilov kratki vokalni deo. Međutim, Neil i Brandon se nisu našli zajedno u studiju – saradnja se dogodila na krajnje neobičan način. „I Ariel i ja smo veliki fanovi Pet Shop Boysa...“, otkriva Brandon „...i upravo nam je u toj pesmi nedostajalo nešto;, jednostavan vokalni deo. A najbolji vokal je Neil Tennant! Poslao sam mu poruku koja je sadržala tekst koji treba da izgovori i zamolio je da nam audio pošalje putem govorne pošte. Nije uopše ni hteo da čuje pesmu, samo nam je poslao „When you're looking for a change“ deo, stavili smo je u pesmu direktno putem mobilnog telefona, i sve je bilo gotovo za manje od 20 sekundi!“

Album "The Desired Effect" od ovog trenutka možete pronaći u svom PlayMPE Playeru!

Izvor:Universal Music

Povezane teme: Brandon Flowers, The Killers
FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)

Labels