Tame Impala objavili pesmu sa novog albuma
22. mar 2015. @ 13:28  |  vesti

Tame Impala objavili pesmu sa novog albuma

Članovi australijskog benda Tame Impala objavili su nedavno pesmu „Let It Happen“. Numera će se naći na njihovom novom albumu čiji je izlazak najavljen za kraj ove godine. Numera „Let It Happen“ je prvi singl koji su objavili od izlaska albuma Lonerism iz 2012. godine.

Bubnjar Džej Votson (Jay Watson) je početkom januara izjavio kako će zvuk na novom izdanju biti nešto drugačiji i da će se bend više okrenuti elektronskoj muzici. Sudeći prema prvoj pesmi koju su izbacili, članovi grupe Tame Impala zaista unose novine u svoj rad. „Let It Happen“ u sebi ima prepoznatljive psihodelične i dinamične deonice, ali i nešto drugačiji ritam koji su, prema njihovim rečima, postigli improvizacijom.

Tame Impala će pred izlazak novog albuma započeti turneju po Severnoj Americi u okviru koje će nastupiti na festivalima kao što su Coachella, Sasquatch!, Governors Ball i Boston Calling. Njihovo poslednje izdanje Lonerism, magazin NME proglasio je najboljim albumom u 2012. godini. Članovi benda su u međuvremenu sarađivali sa Kendrikom Lamarom (Kendrick Lamar), a poslednja vest u vezi sa njihovim radom bila je objava o saradnji sa producentom Markom Ronsonom (Mark Ronson) na njegovom albumu Uptown Special koji je izašao 25. januara.


FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)

Labels