The Breeders novim singlom najavili peti album
10. jan 2018. @ 17:49  |  vesti

The Breeders novim singlom najavili peti album

Kultni američki aternative rock bend The Breeders najavio je svoj dugo očekivani peti studijski album koji će biti objavljen 2. marta 2018. godine. Album naslovljen „All Nerve“ je još pre tri meseca najavljen spotom za singl „Wait In The Car“. Najnoviji singl „All Nerve“ možete preslušati na svim digitalnim platformama putem sledećeg linka: http://www.smarturl.it/AllNerve.

Pogledajte spot za ranije objavljenu pesmu "Wait in the Car" sa istog albuma.


Novo izdanje ujedinilo je klasičnu postavu ovog benda koja stoji iza platinastog albuma „Last Splash“ objavljenog 1993. godine. Postava koju čine Kim Deal, Kelley Deal, Josephine Wiggs i Jim Macpherson ponovo se okupila 2013. godine, na dvadesetogodišnjicu svog najuspešnijeg izdanja koju je tom prilikom proslavila koncertom. Od tada je bend u tajnosti radio na novom materijalu, dok su u međuvremenu izveli i američku i evropsku turneju.

Album je sniman širom Sjedinjenih Američkih Država u saradnji sa više producenata, dok se na mesto dizajnera vizuelnog identiteta vratio stari saradnik Chris Bigg. Album će objaviti izdavačka kuća 4AD i to na ekskluzivnom narandžastom vinilu, CD-u i digitalnim servisima.

The Breeders mnogi još uvek pamte po popularnom singlu "Cannonball" sa albuma "Last Splash".


Povezane teme: alternative rock, The Breeders
FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)

Labels