The Killers objavili dugo očekivani studijski album: Wonderful, Wonderful
25. sep 2017. @ 12:12  |  vesti

The Killers objavili dugo očekivani studijski album: Wonderful, Wonderful

Novo, peto po redu, studijsko izdanje ”Wonderful Wonderful“ snimano je u studijima u Los Anđelesu i Las Vegasu, a nasleđuje album ”Battle Born“ iz 2012. godine.

Kada su krenuli da snimaju svoj peti album, The Killersi su odlučili da ne žele da stvaraju samo muziku koja će biti pristupačna radiju, već žele muziku koja je u skladu sa njihovim godinama. Studijski album “Wonderful Wonderful“ pravi je pokazatelj gde se bend trenutno nalazi, a u tome im je pomogao i Mark Knopfler, koji gostuje na pesmi ”Have All the Songs Been Written“.

Produkcijom izdanja pozabavio se Jacknife Lee, uz kog je bend uspeo isporučiti nešto drugačiji, progresivniji zvuk, što smo imali prilike da čujemo na već najavnom singlu ”The Man“.

Bubnjar benda Vannucci o Jacknife Lee-u kaže: “On vidi širu sliku. Radili smo i sa drugim ljudima, koji su možda stručniji u određenom segmentu, ali svojim duhovnim pristupom - Lee razume bend i šta treba da postignemo u stvaranju ovog izdanja“.

Jedan od najvećih bendova današnjice, The Killers, drugi deo godine proveo je nastupajući na brojnim svetskim festivalima. Bend je između ostalog nastupio na festivalu Lollapalooza u Čikagu i na EXIT festivalu u Novom Sadu, a uskoro ih očekuje i nastup na Voodoo festivalu u New Orleansu.

Preslušaj i preuzmi album Wonderful, Wonderful

Povezane teme: The Killers
FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)

Labels