The Killers objavili prazničnu pesmu
09. dec 2014. @ 13:51  |  vesti

The Killers objavili prazničnu pesmu

Još od 2006. godine sastav The Killers pred praznike objavi pesmu specijalno za tu priliku. To je sada već postala tradicija, a spisak muzičara sa kojima su na tom projektu sarađivali tera as da sa nestrljenjem očekujete sedeću godinu i pitate se sa kim će se Killersi udružiti ove godine. Međutim, ove godine nas očekuje pravo iznenađenje. Naime, nakon mnogobrojnih muzičara ove godine izbor je pao na voditelja Jimmy Kimmela, koji i sam bio vrlo iznenađen.

Pesma se zove „Joel The Lump Of Coal“ ipublici je premijerno predstavljena 1. decembra u emisiji popularnog voditelja. Jimmy Kimmel u pesmi pozajmljuje glas Deda Mrazu, pa će biti zanimljivo čuti ga u toj ulozi.

Što se tiće ostalih projekata, Brandon Flowers, frontmen sastava, radi na novom solo albumu, ali to nikako neće uticati sa sastav The Killers, jer oni nastavljaju da snimaju muziku u istom sastavu.
Pogledajte kako se ekipa zabavljala snimajući pesmu "Joel The Lump Of Coal", a kasnije možete uživati samo u pesmi. Kako se Jimmy snašao u ulozi najpopularnijeg dede na svetu?
Povezane teme: The Killers
FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)

Labels