The Prodigy snimili spot za pesmu “Wild Frontier“
28. feb 2015. @ 10:37  |  vesti

The Prodigy snimili spot za pesmu “Wild Frontier“

Članovi britanskog brejk bit benda The Prodigy objavili su nedavno spot za pesmu „Wild Frontier“. Video koji je režirala Mascha Halberstad sastavljen je od animacija Elmera Kana(Elmer Kann). Izlazak novog albuma sastava The Prodigy najavljen je za 30. mart.


Liam Howlett je nedavno izjavio da će novi album The Day Is My Enemy odlično proći kod publike i dodao da je prilično optimističan.

Ako ne osećam muziku koju pravim, neću je ni dovršiti. Prošlo je šest godina od našeg poslednjeg albuma i konačno imamo nešto vredno i sveže. Skoro sam siguran da će biti dobro dočekan“, rekao je Howlett.

U intervjuu za časopis Gigwise, Liam Howlett je izjavio kako mu je omiljeno izdanje benda The Prodigy upravo novi album. On smatra da će The Day Is My Enemy „pobrisati pod“ sa savremenom EDM scenom i kako će novo izdanje definitivno biti vredno čekanja.

Krajem prošle godine The Prodigy su izbacili dva singla sa novog albuma – pesme Nasty“ i „The Day Is My Enemy“. Na novom izdanju sarađivali su sa imenima kao što su Flux Pavilion (u pesmi „Rhythm Bomb“) i Sleaford Mods („Ibiza“).

Spisak pesama:

1.The Day Is My Enemy

2.Nasty

3.Rebel Radio

4.Ibiza (featuring Sleaford Mods)

5.Destroy

6.Wild Frontier

7.Rok-Weiler

8.Beyond the Deathray

9.Rhythm Bomb (featuring Flux Pavilion)

10.Roadblox

11.Get Your Fight On

12.Medicine

13. Invisible Sun

14. Wall Of Death

FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)

Labels