The Ting Tings - Sound from Nowheresville
28. apr 2012. @ 11:12  |  recenzije

The Ting Tings - Sound from Nowheresville

Columbia

Jedna od poslednjih legendi u svetu elektronske muzike kaže da su članovi sastava The Ting Tings završili album još davne 2010.godine, odneli ga svojoj producentskoj kući i naišli na ovacije. Naime, producenti i izdavači su bili oduševljeni a oni su, nakon što su shvatili, da su napravili previše komercijalno izdanje, otišli nazad u studio i krenuli sve iz početka. Rezultat njihovog rada je "Sound from Nowheresville", naslednik predhodnog albuma “We Started Nothing” iz 2008. godine.

Mančesterski duo tada je isporučio solidan, ali ni po čemu poseban album koji je ipak dao naznake autorskog rukopisa sposobnog za efektne invazije na top-liste, posebno na one blagonaklone tom nekakvom indie-pop miljeu. Singlovi poput "That's Not My Name" ili "Shut Up and Let Me Go" pokazali su se pritom kao jasni primeri i odlični finansijski motivatori za nastavak u istom smeru.

Jules del Martino i Katie White nastavljaju lepiti kolaž od poderotina rocka, popa, disca, punka, new wave-a, elektronike, dancea i još raznih drugih muzičkih pravaca ostajući tako dosledni svom zvuku.

Ovo izdanje nije jedno od onih koje će vas oboriti s nogu. Recimo da je po kvalitetu vrlo slično svom predhodniku. Oni svakako znaju sastaviti dobru numeru – primera radi "Give It Back" i "Guggenheim" to prvenstveno potvrđuju, a u stopu ih prate "Silence", "Hang It Up", i lagana "In Your Life". U svakom slučaju, poslušajte i procenite sami da li je vredelo tolikog čekanja.

FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)

Labels