Totally Enormous Extinct Dinosaurs izdaje debi album u junu
15. apr 2012. @ 09:44  |  vesti

Totally Enormous Extinct Dinosaurs izdaje debi album u junu

Možda Vi još niste čuli za Orlando-a Higginbottom-a, poznatijeg kao Totally Enormous Extinct Dinosaurs, i prepoznali njegov kvalitet, ali buking menadžeri velikih festivala definitivno jesu, i on će ove godine nastupiti na mnogo takvih, među kojima je Sonar, pa i naš Exit festival.

Elektro producent/DJ se pojavio 2008, i od tada je izdao seriju singlova i EP-a, učestvovao u projektu Damon Albarn-a DRC Music, i uradio remikse numera poznatih umetnika. Nakon svega toga, konačno dolazi njegov debi album - Trouble, koji će izdati 12. juna, preko Casablanca Records.

U izjavi za medije, TEED je rekao da mu je cilj bio da napravi ozbiljno izdanje, dodajući: "Nadao sam se da cu napraviti izdanje koje neće pratiti trenutne kratkotrajne trendove dens muzike, i da ono ima smisla onome ko ga sluša i pleše uz njega. Osećao sam kao da sam radio na ovom albumu godinama i sada ne mogu da dočekam da ga objavim". U saopštenju se dodaje da je TEED u ovom izdanju potpuno predan u ulozi vokaliste, predstavljajući priču sa originalnim iskrenim kvalitetom, ali da ono takođe donosi njegov prepoznatljiv elektro i sintove.

Da biste videli kako TEED izgleda u akciji, pogledajte nedavno objavljen video za numeru “Tapes & Money”. Ispod možete pogledati treklistu albuma.


Totaly Enormous Extinct Dinosaurs - Trouble treklista:

1. Promises
2. Trouble
3. Shimmer
4. Household Goods
5. Your Love
6. You Need Me On Your Own
7. Panpipes
8. Garden
9. Solo
10. Tapes & Money
11. American Dream Part II
12. Closer
13. Fair
14. Stronger

FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)

Labels