Trent Reznor komponuje tematsku numeru za "Call of Duty: Black Ops II"
16. jul 2012. @ 07:39  |  vesti

Trent Reznor komponuje tematsku numeru za "Call of Duty: Black Ops II"

Nakon uspešnih saundtrekova za filmove Social Network i The Girl With the Dragon Tattoo, Trent Reznor sada prelazi na video igre. Prema USA Today, fantasticni frontmen Nine Inch Nails je komponovao tematsku numeru za Call of Duty: Black Ops II, koja ce se naci u prodaji 13. novembra.

U intervjuu, Reznor je opisao muziku kao rok baziran na gitari, basu i bubnjevima, agresivnog zvuka. "Ima mnogo rezervisanosti, straha, osećanja gubitka i žaljenja koji bujaju ispod površine", objasnio je. "Nije bilo smisla napraviti posvećenu patriotsku tematsku numeru. Morala je da nosi težinu."

U istom intervjuu, Reznor je takođe otkrio kako se odvijaju pripreme za debi album njegovog projekta How To Destroy Angels. "Završili smo album, još pre nekog vremena. Sada ga malo dorađuemo. Izdanje ce biti uskoro objavljeno. Ovog puta će biti malo drugačija distribucija, pa nam je potrebno malo više vremena da sve sredimo. Biće objavljeno dosta muzike, spotova, itd."

Konačno, Reznor je ponovo potvrdio da Nine Inch Nails rade na prvom novom materijalu od 2008, ali je rekao da je taj projekat trenutno u stagnaciji.

FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)

Labels