U junu novi singl za Gotye
30. apr 2012. @ 09:49  |  vesti

U junu novi singl za Gotye

Muzičar koji je za veoma kratko vreme stekao planetarnu slavu, Gotye, 4.juna izdaje novi singl. U pitanju je numera „Eyes Wide Open” koja će pratiti veliki hit “Somebody That I Used To Know” koji je izašao u februaru i nalazio se na prvim mestima top lestvica u preko petnaest zemalja. Ova numera ga je i proslavila a u veoma kratkom vremenskom intervalu prodala se u više od pet miliona primeraka.

Govoreći o njoj Gotye je rekao: “Jedne vetrovite noći u Wintonu igrao sam se sa žicama i sasvim slučajno snimio muziku na portabl stereo rekorder. Upravo to je melodija koju možete da čujete u numeri „Eyes Wide Open” “. Ova pesma je prvobitno snimljena za album “Making Mirrors” koji je ušao u top 10 u čak sedamnaest zemalja širom sveta a čak dva meseca potom čvrsto je držao svoju poziciju ostavljajući za sobom brojna popularna imena muzičke scene.

Gotye je nedavno pojasnio svoje komentare vezane za obradu numere “Somebody That I Used To Know” u izvodjenju Glee-ja: “U početku sam bio skeptičan što obradu moje pesme pevaju dva muškarca. Nisam mislio da će dobro da zvuči. Ispostavilo se da sam pogrešio i da je ovo zaista bila sjajna ideja.
FACEBOOK KOMENTARI ()
KOMENTARI (2)
mentol @ 30. apr 2012. 10:09 #1
najiritantniji izvodjac univerzuma rame uz rame sa mikom
0 0
Seka (neregistrovan) @ 30. apr 2012. 17:21 #2
Baš je sladak! A i pesma je sjajna (Somebody...).
0 0
DODAJ KOMENTAR
(ime)

Labels