Uskoro knjiga neobjavljenih fotografija benda The Cure
21. avg 2014. @ 10:54  |  vesti

Uskoro knjiga neobjavljenih fotografija benda The Cure

Službeni fotograf grupe The Cure, Andy Vella, objaviće knjigu retkih i dosad nepoznatih fotografija benda. Izdanje će nositi naslov ’Obscure’ , a biće objavljeno 18. septembra. Frontmen Robert Smith, napisao je predgovor knjige, a opisao je kao ’strašno svesnu, užasno iskrenu i neobično melanholičnu’. Andy Vella je umetnik koji je napravio omote za brojne albume grupe The Cure, uključujući i ’Disintegration’, a bend je pratio od njihove prve foto sesije 1981. U knjizi će se tako naći materijali snimljeni tokom četiri decenije njihove karijere, a među poslednjim snimcima su one s ovogodišnjeg nastupa u Royal Albert Hallu.


O svom radu Vella je rekao: ’Nemam fiksnu ideju o tome kakvu sliku želim da napravim. Uvek volim spontanost i verujem u nju. Volim svetlo i senku i ono između toga. Sa The Cure volim da spojim slike sa poezijom. Kad fotografišem The Cure uvek se transportujem na neko novo mesto’.

Robert Smith je ove godine otkrio kako će novi album grupe doneti sasvim nove pesme i neke neiskorišćene materijale s poslednjeg albuma ’4:13 Dream’ iz 2008.


Povezane teme: The Cure
FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)

Labels