Wu-Tang Clan obeležava 20. godišnjicu novim albumom
09. mar 2013. @ 08:41  |  vesti

Wu-Tang Clan obeležava 20. godišnjicu novim albumom

Method Man je prošle nedelje obradovao ljubitelje legendarne hip hop grupe obećanjem da će Wu-Tang Clan kasnije ove godine objaviti album kojim obeležava 20 godina postojanja.

Sudeći po saopštenju magazina Billboard, popularni reper je ovu vest saopštio fanovima 1. marta tokom nastupa u Key klubu u Los Anđelesu, a po njihovim saznanjima, album će biti gotov u novembru.

Method Man nije otkrio nikakve detalje o predstojećem albumu, ali je rekao sledeće: „Desetog novembra ove godine biće naša 20. godišnjica. Tim povodom pripremamo album na kojem trenutno radimo. Možete očekivati neke veoma lepe poslastice.“ U nastavku možete pogledati dvominutni snimak sa pomenutog nastupa na kojem je zabeležena najava novog albuma Wu-Tang Clan-a.

Wu-Tang Clan je svoj debi album 'Enter The Wu-Tang (36 Chambers)' izdao u novembru 1993, a prošlog oktobra RZA je objavio da postoji želja da se grupa ponovo okupi kako bi obeležila dvadesetu godišnjicu.

RZA je tada objasnio da obeležavanje 20. godišnjice shvata veoma ozbiljno i da želi da grupa tome pristupi maksimalno profesionalno izjavivši: „Mi moramo da barem jednom uradimo nešto potpuno profesionalno i efikasno i da na pravi način predstavimo svoj bend. Ovaj put moramo da se pojavljujemo na vreme na konferencijama za štampu, koncertima i u studiju. Da ovaj put sve uradimo perfektno.“

Takođe je rekao i da je veoma ponosan na sve što je Wu-Tang Clan do sada uradio, ali da je sve to rezultat „organizovane konfuzije“.Povezane teme: Method Man, RZA, Wu-Tang Clan
FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)

Labels