X-Press 2 - Coast2Coast
30. nov 2007. @ 15:29  |  vesti

X-Press 2 - Coast2Coast

NRK Music

Kompilacija Coast2Coast ide dalje izdanjem koje potpisuju X-PRESS 2. NRK Music se ovaj put odlučio na putovanje prema Londonu a izdanje se očekuje krajem januara 2008.g.
Trojac X-PRESS 2 napraviće dvostruki CD mix baziran na modernim house tonovima. Muzički će to biti presek svih stilova house muzike od deep disca, do dark minimala, flash-backa i povrata u 80-te, 90-te pa tako redom stoga će svi house entuzijasti zaista uživati u ovom izdanju.
X-Press 2 prvi put na internacionalnoj klubskoj sceni pojavili su se 1993. godine. Tri DJ-a, Ashley Beedle, Rocky i Diesel dolaze iz predgrađa Londona i sva trojica su imala veliki muzički uticaj na bitne klubove Londona. Tek nakon nekoliko hitova koje su izbacili, X-PRESS 2 svoj najveći uspeh doživljavaju 2002. godine sa singlovima Muzikizum i Lazy. Lazy je stvar koja je perfektno koristila čitavoj naciji.Izašla je u aprilu 2002. godine i odmah postala druga na svim top listama.
Takođe je postala najveći radijski hit te godine i donela za X-Press 2nagradu "Ivor Nevello". Iako je prošlo dosta vremena, X-Press 2 izdaoje i svoj drugi album krajem 2006. godine.

// Klubska Scena
FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)

Labels