Zimska punk fiesta u Quarteru!
03. feb 2016. @ 10:33  |  vesti

Zimska punk fiesta u Quarteru!

Club Quarter, Kineska četvrt, Bulevar Despota Stefana 5

13. februara klub Quarter će biti domaćin zimskom pank festivalu – Winter Punk Festu, na kojem će nastupiti ponovo okupljene novosadske pank legende Mitesers, rado viđeni osiječani Grupa Tvog Života i Gužva u 16ercu, te mladi novosadski pank bend Tu Ima Zvuka.

Koncert počinje u 21:00, ali će vrata kluba biti otvorena već u 20:00.

“Poznato je da se punk/hard core bendovi iz Novog Sada i Osijeka godinama unazad druže i posećuju, te da se bendovi na nastupima u oba grada osećaju kao na domaćem terenu. To njihovo međusobno prijateljstvo i pozitivnu atmosferu će sasvim sigurno preneti i na prisutnu publiku u Quarteru. Gužva u 16-ercu i Grupa tvog života su (uz naravno legendarni Debeli precjednik) okosnica osječke punk scene. Ovog puta će oni svojim nastupima uveličati povratnički koncert legendarnog novosadskog benda Mitesers, koji će svirati u postavi u kojoj su snimili svoj do sada jedini album „Na rubu propasti“ (2007, SKCNS). Program će otvoriti mladi novosadski punk bend Tu ima zvuka koji su sa radom počeli, između ostalih, i uz uticaj bendova sa kojima će u Quarteru nastupiti.” - najavljeno je na Facebook eventu.

Ograničen broj ulaznica za koncert, po ceni od 500 din., u prodaji je od danas (3. februara) u CD shopu Mungos (Zmaj Jovina 2, pasaž).

FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)

Labels