Osvojite stipendiju univerziteta Educons na "Berzi ideja"
22. maj 2012. @ 15:47

Osvojite stipendiju univerziteta Educons na "Berzi ideja"

Univerzitet Educons ove godine daje 25 stipendija maturantima koji budu pobedili na takmičenju "Berza ideja", koje će se održati 23. maja u okviru Dana Univerziteta Educons.

Po pet stipendija dodeliće Fakultet poslovne ekonomije, Fakultet za uslužni biznis - FABUS, Fakultet za primenjenu bezbednost, Fakultet zaštite životne sredine, kao i studijski program Digitalna umetnost. Maturanti biraju za koji fakultet žele stipendiju i potom dobijaju zadatak od profesora sa tog fakulteta, nakog čega će imati dva sata na raspolaganju da reše zadatke prilagođene svom uzrastu.

"Berza ideja" održaće se 23. maja u učionicama Univerziteta Educons, Vojvode Putnika 87, Sremska Kamenica, sa početkom u 11 časova, 25 maturanata budućih stipendista biće obavešteni istog dana poslepodne putem telefona.

U petak, 25. maja od 11h Univerzitet Educons organizuje Dan otvorenih vrata, kada ćete moći da se upoznate sa profesorima, asistentima i studentima, programima, načinom rada Univerziteta Educons i ostvarite pravo na drugi bon u vrednosti od 50 evra.

Više informacija potražite na www.educons.edu.rs.

Povezane teme: Educons
FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)