Outlook Festival 2014 - Belgrade Launch Party
22. apr 2014. @ 17:03

Outlook Festival 2014 - Belgrade Launch Party

All That Bass sa ponosom predstavlja četvrtu u nizu promociju najvećeg Bass muzičkog festivala posvećenog Soundsystem kulturi u Evropi. Ovaj raj na zemlji i utočište svakog ljubitelja bass kulture iz celog sveta, već 6 godina za redom rasprodaje karte uspešno i svako ko je bio na bilo kom od proteklih 6 festivala može vam satima pričati o neverovatnoj atmosferi, odličnoj muzici i još boljim ljudima koji posećuju ovaj festival redovno, plešući od sumraka do svitanja.

Kao što ste već navikli na našim promocijama, jedan od ponosnih vlasnika ulaznice za sva četiri dana možeš biti baš ti, pošto kupovinom karte za događaj učestvuješ u nagradnoj igri. Prvih 200 posetilaca će imati šansu da osvoje 2 karte za ovogodišnje izdanje festivala u Puli.

*Uslovi: Prvih 200 posetilaca uz kupljenu kartu dobijaju nagradni kupon sa jedinstvenim brojem. U toku večeri će biti izvučena dva kupona čiji će vlasnici dobiti kartu za ovogodišnji Outlook festival u Puli.

Ovaj put, u goste nam stižu dva prijatelja i sjajna izvođača iz Zagreba, YESH & DMT!

YESH (JabbaTon Rec., CTF!Cro, burn studios, Radio808 / ZG)

Osnivač je poznatog zagrebačkog kolektiva Jabba Crew gde je već devetu godinu organizator i rezident DJ klubske večeri JabbaTon.

Polovinom 2009. započinje i serijal hrvatskog izdanja prestižne londonske klubske večeri Chew the Fat!, a 2011. pokreće i treće veče, Black Light, uz koju se rađa i njegov alter ego RRRamon!

Iza sebe ima 200tinjak organizovanih muzičkih događaja. Autor je i voditelj radijske emisije Night Drive na Radiju 808, a krajem 2012. pokreće i sopstvenu etiketu JabbaTon Records posvećenu izdanjima bass muzike. Od 2014. je uključen i u Burn studios i hrvatsko Burn residency DJ takmičenje kao jedan od sudija.

DMT (CTF! Cro / Black Light, ZG)

DMT (David Tešić) je aktivno uključen u muzičku scenu od 1999. godine kada u saradnji sa članovima hip-hop grupe Connect pokrenuo radijsku emisiju Ruff Beats Rap Show na Radio Zaprešiću. Od 2009. radi u organizaciji brojnih klubskih programa (Electric Avenue, Chew the Fat! Croatia, Black Light...). Početkom 2010. godine sa Arianom Vuicom osniva electro-dubstep duet InUrFace, i godinu dana nakon osnivanja izdaju svoj prvi EP "Conquer Me" za kanadskog izdavača Capital Boom Records.

Iako u posljednje vreme preferira muzičke žanrove kao što su trap, dubstep, electro, bassline i breakbeat, povremeno ga nostalgija ponese pa zavrti koju hip-hop stvar u svom setu.

Lokalna podrška: Rahmanee, Side1, Necone & Rasheed MC

Besplatan ulaz do 00h, 250 din posle 00h.

Facebook event

FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)