Predavanje Nika Vujičića u Novom Sadu
10. sep 2012. @ 07:58

Predavanje Nika Vujičića u Novom Sadu

22. septembar, velika dvorana Spensa

Jedan od najpoznatijih motivacionih govornika na svetu, Nik Vujičić dolazi u Novi Sad 22. septembra. Ukoliko spadate u one koji se dive neverovatnoj energiji ovog čoveka, ne propustite priliku da čujete njegove reči uživo.

Rođen sa retkom bolešću koju karakteriše nedostatak sva četiri ekstremiteta, Nik se pomirio sa svojim invaliditetom i već kao vrlo mlad osnovao neprofitnu organizaciju Life Without Limbs. O tome koliko su snažni njegovi govori svedoče i milioni pregleda njegovih snimaka na YouTubeu, što je i deo njegove tolike popularnosti.

Nik je rođen u Australiji, ali njegovo poreklo vodi iz naše zemlje. Njegova poruka je da je najvažnije u životu imati cilj, bez obzira na to šta vas u životu zadesi. To upravo dokazuje kroz svoj primer-vodi nezavisan i ispunjen život, bez obzira na svoj invaliditet on je naučio da pliva, piše, igra fudbal, golf i još mnogo toga.
Danas je veoma tražen motivacioni govornik, koji je posetio više od 43 zemlje i razgovarao sa mnogobrojim ljudima iz celog sveta. Predavanje počinje u 19 časova, a održaće se u velikoj dvorani Spensa. Karte po ceni od 500 dinara možete kupiti na blagajni Spensa, u knjižari Vulkan, kao i naručiti online putem sajta gigstix.com. Sav prihod od prodatih ulaznica namenjen je osobama sa invaliditetom.

Povezane teme: Nik Vujičić, predavanje, Spens
FACEBOOK KOMENTARI ()
KOMENTARI (2)
mima (neregistrovan) @ 17. sep 2012. 20:04 #1
Zasto se u NS placa ulaz, a u Beogradu je besplatan ulaz????
0 0
(neregistrovan) @ 19. sep 2012. 10:10 #2
Bolje da se plaća - niti će kulturnija atmosfera. Nedavno sam bio na jednom "besplatnom" događaju u večernjim časovima i uvideo koliko smo nekulturan narod.
0 0
DODAJ KOMENTAR
(ime)