Queens of The Stone Age poručuju: "Spremite se za žestoki rokenrol!"
02. jun 2014. @ 19:52

Queens of The Stone Age poručuju: "Spremite se za žestoki rokenrol!"

Pravo sa najvećih evropskih festivala za manje od deset dana Queens of the Stone Age po prvi put nastupaju u Srbiji! Uoči festivala [email protected] koji će 11. juna biti održan na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, članovi Queens of the Stone Age fanovima u Srbiji poručili: “Jedva čekamo da nastupimo u Srbiji, dobro se naoštrite jer vas čeka žestoki rokenrol!”

Pored Queens of the Stone Age, na [email protected] festivalu nastupiće i Partibrejkers, Eyesburn, Ritam nereda i Repetitor. Očekuje se da će zbog velikog interesovanja promo ulaznice po ceni od 1.499 dinara biti prodate u narednih nekoliko dana, nakon čega će cena ulaznica biti 1.999 dinara. Na dan festivala ulaz na [email protected] iznosiće 2.499 dinara. Ulaznice za festival dostupne su kako online, preko sajta gigstix.com, tako i u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mreži.Queens Of The Stone Age

Queens of the Stone Age pre nepunih deset dana otpočeli su svoju evropsku turneju kao hedlajneri portugalske verzije festivalskog giganta Rock In Rio i čuvene španske Primavere. Setlista dosadašnjih nastupa, između ostalih, obuhvata i takve hitove poput No One Knows, Go With a Flow, Make It Wit Chu , My God Is The Sun, Little Sister, …Like Clockwork, I Set By the Ocean,… Direktno sa bina najvećih evropskih festivala, Queensi stižu 11. juna na glavnu binu najboljeg evropskog festivala, čime će i zvanično otpočeti velika letnja EXIT avantura!

Queens of the Stone Age na [email protected] dolaze sa ekipom od 45 ljudi, tri šlepera opreme i čak deset tehničara zvuka. Nastup na ovoj turneji im je, ipak, obeležen svedenim osvetljenjem u tonu vizuala albuma “…Like Clockwork”, minimumom scenografije i odličnim ozvučenjem, a članovi benda to komentarišu sledećim rečima: “U poslednje vreme sve je postalo šminka… Nama to ne treba, imamo svoje instrumente, ozvučenje, publiku, pesme, to je sve što nam je potrebno, to je rokenrol!”

GRATIS ULAZNICE ZA [email protected] U OKVIRU AKCIJE 5+1, KAO I ZA KUPCE EXIT ULAZNICA
Podsećamo ljubitelje EXIT festivala da je akcija 5+1 produžena do petka, 6. juna u ponoć. Svaka ekipa od pet ljudi koji do tog datuma budu zajedno kupovali ulaznice za EXIT ili EXIT avanturu dobiće šestu ulaznicu za još jednog člana društva gratis, a svi u društvu dobijaju po kartu za [email protected] festival, uz uslov prethodne registracije. Pored toga, u okviru EXITAid programa, festival će za svaku gratis ulaznicu donirati iznos u vrednosti te ulaznice u fond za ugrožene od poplava. Cena ulaznice za EXIT iznosi 5.990 dinara, a za EXIT avanturu 6.990 dinara Takođe, svi kupci kompleta ulaznica za EXIT ili EXIT avanturu koji su kartu kupili u period od 4. aprila do 5. juna u ponoć, mogu da se registruju za [email protected] festival. Registracija ovih kupaca, kao i kupaca u okviru akcije 5+1 počinje u subotu 7. juna od 14h i traje do ponedeljka 9. juna u 23.59h putem sajta www.gigstix.com/qotsa. Pozivnice će biti personalizovane na ime kupca, čiji identitet će biti utvrđivan na ulazima [email protected] festivala.

[email protected] festival otvoriće svoja vrata na Petrovaradinskoj tvrđavi u sredu, 11. juna u 18h, a posetioce već u 18.20h očekuje prvi nastup.

Organizovan prevoz iz Beograda za [email protected] festival

Za sve zainteresovane Beograđane koji žele da posete [email protected] festival, koji će u sredu, 11. juna biti održan na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, organizovan je autobuski prevoz do festivala. Polazak ljubitelja roka zakazan je za 11. jun u 17h sa parkinga ispred Sava centra, dok je povratak planiran za 12. jun u 2h. Cena povratne karte je 750 dinara.

Sve informacije i rezervacija prevoza na [email protected] i na brojeve telefona 021 310 80 35 i na 064 560 17 56.

Povezane teme: Queens Of The Stone Age
FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)