Raspisan konkurs za „Kreativnu EU letnju školu" za mlade
08. jun 2017. @ 13:07

Raspisan konkurs za „Kreativnu EU letnju školu" za mlade

Udruženje Cinema City i EU Info Point Novi Sad, uz podršku Delegacije Evropske unije, raspisuju poziv za besplatni sedmodnevni program „Kreativna EU letnja škola“, namenjen mladima od 15 do 20 godina iz Novog Sada, koji su zainteresovani za sticanje praktičnih veština u oblasti grafičkog dizajna, video produkcije, društvenih mreža i organizacije događaja.

Polaznici „Kreativne EU letnje škole“, koja će se održati od 24. juna do 1. jula u Novom Sadu, imaće priliku da uz pomoć mentora iskuse stvaralački proces u kreativnim industrijama i kroz timski rad osmisle i realizuju kreativni projekat, pritom učeći o planiranju, komunikaciji, kreiranju grafičkih rešenja, snimanju videa i organizaciji promotivnih događaja.

Predviđene su i posete organizacijama koje čine novosadsku kreativnu scenu – inkubatorima, IT habovima, alternativnim kulturnim centrima kao i upoznavanje sa programima Evropske unije koji mladima pružaju priliku za usavršavanje i školovanje. Konkurs za prijave otvoren je do 18. juna u ponoć.

Detaljne informacije o pozivu nalaze se na stranici Cinema City, a prijave se vrše popunjavanjem kratkog upitnika na ovom linku. Za dodatne informacije obratite se na mejl [email protected]

Povezane teme: cinema city
FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)