Ritual Fest 2K13
12. feb 2013. @ 10:21

Ritual Fest 2K13

Drugi Ritual Fest biće održan od 7. do 9. juna ove godine u Novom Sadu, a najava festivala dogodiće se u subotu 16.februara, sa nekoliko programa koji će biti održani u klubovima CK 13 i Compressor.

U klubu CK 13 u 19.00 počinje tribina "Poguraj kulturu – Afirmacija nezavisne kulturne scene kroz organizovanje festivala i udruživanje", dok će od 21.00 početi koncertni program u kome učestvuju Neke Face (Zrenjanin) i Rab L Khali (Novi Sad).

DJ program će od ponoći biti nastavljen u Compressoru, a nastupiće Rahmanee, Necone, M-Tech, Roy Fokker, Lemon, Dovlaman, Superstar, Jelow & Sorriso.

Ritual Fest je prvi put održan početkom juna prošle godine u Novom Sadu, na Petrovaradinskoj tvrđavi. U tri festivalska dana predstavljeno je neformalno obrazovanje - D.I.Y. (uradi sam), prezentacija mladih umetnika, muzičara i producenata, izložbe domaćih i regionalnih brendova odeće i nakita, radionica fotografije, filcanja vune, modifikovanja i recikliranja hrane, predmeta i papira, pravljenja šablona, žongliranja i plesa sa vatrom. U muzičkom delu festivala nastupili su mnogi izvođači iz Srbije i regiona.

O Ritual Festu 2K12:

  • ,,Bilo je odlično, samo i dalje tako, ponovilo se što prije” (Verdan Meniga, Seasplash festival)
  • ,,Ritual Fest was MADNESS, Big up za Novi Sad i celu ekipu sa Petrovaradina” (DJ Rahmanee)
  • ,,Nevjerojatan osjećaj je bilo doći tamo i vidjeti takav MOVE ljudi koji briju, a tu smo, na Balkanu. Novi Sad je totalna pobjeda’’ (Vrki, Digitron Sound System)
  • ,,Danima sanjam ovaj zeleni sound’’ (posetilac Ritual Festa)

Organizatori ovogodišnjeg festivala su Art Klub Anarh i Ritual Fest.

Pratite nas na promo dešavanjima i putem interneta. Priključite se na vreme!

Povezane teme: ritual fest, CK13, Compressor
FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)