Street snowboarding u Beogradu
02. mar 2011. @ 13:58

Street snowboarding u Beogradu

snow park u centru grada

Sneg koji, po ne pisanom pravilu, u centru grada pravi saobraćajni kolaps, uz neizbežnu buku, nervozu i ko zna šta još, dobro je došao mladim ljubiteljima zimskih sportova da pokažu kako se isti moze iskoristiti i za zabavu na ulicama.

Vozači Boardshop tima snouborder Darko Kastratović i dva freestyle skijaša Slaviša Živković i Filip Kostić znali su kako na originalan način da provedu hladne snežne dane u Beogradu. Uz lopatu i naravno svoju opremu, za tili čas, su pravili improvizovane skakaonice, railove, boxove i gapove na dobro poznatim gradskim lokacijama. Klupice, zidići, penjalice, gelenderi pokriveni snegom pa čak i jedan stari zamrzivač bili su odlična zamena za prave sprave i zaletišta u modernim snow parkovima kojih na zalost u Srbiji nema.
Slučajni prolaznici, ljudi na autobuskim stajalistima, poštanski sluzbenici zbunjeno i u neverici su posmatrali spektakularne skokove, trikove i slajdove kod Autokomande, u Ustanickoj ulici, Višnjickoj Banji, ispod Brankovog mosta... Osvežavajući se uz „burn” smenjivali su se jedan za drugim praveći vratolomije kakve se retko vidjaju čak i na planinama.

Za sve poklonike ovakvih zimskih sportova sa „plićim džepom” koji nemaju priliku da posete neku od planina, ovi momci su pokazali da se uz malo mašte i sam centar grada može pretvoriti u ogroman „snow park”Povezane teme: snowboarding
FACEBOOK KOMENTARI ()
KOMENTARI (1)
PR0T0N @ 02. mar 2011. 14:30 #1
Evo sneg veje ko na planini, biće još prilike za gradske snežne radosti :)
0 0
DODAJ KOMENTAR
(ime)