Beskrvni 1: Mrtva straža / System comics
Klik za veću sliku

Beskrvni 1: Mrtva straža

0.0 (0)
Junak / serijal: Beskrvni
Broj: 1
Izdavač: System comics
Datum izdavanja: 24. jun 2011.
Scenario: Marko Stojanović
Crtež: razni autori
72 strana
Iako leto još uvek nije odlučilo da li će kročiti nogom u naše krajeve i ostati u njima ili će se, onako kukavički, zadržati nešto podalje od nas, System comics se ozbiljno prihvatio zadatka da nam ulepša ovaj čudni "prelazni" period i podari nam nekolicinu zaista fantastičnih naslova.

Ovaj put govorimo o najnovijem domaćem izdanju Beskrvni iza kojeg stoji ekipa autora koja je već svima poznata na domaćoj strip sceni. U pitanju je prva spin-off priča koja se nastavlja na jedan od najboljih "punokrvnih" srpskih strip serijala Vekovnika. Iako su u neraskidivoj vezi sa maternjim Vekovnicima, mora se naglasiti da Beskrvni mogu da se čitaju i bez prethodnog znanja te materije.

Marko Stojanović još jednom briljira kao scenarista stripa, a pod crtežom se potpisuje čitava paleta zanimljivih autora, a to su Vladimir Aleksić, Enis ČišićMiroslav Slipčević, Milan Jovanović, Boris Bakliža, Dejan Sedlan, Siniša Banović i Srđan Nikolić - Peka.

Verujte nam na rel da je u pitanju strip za koji bismo trebali da budemo ponosni što izlazi u našoj zemlji i nadamo se da će se u budućnosti pojaviti sve veći broj kvalitetnih i zanimljivih projekata kao što je ovaj.


FACEBOOK KOMENTARI ()
KOMENTARI (1)
Dr Shibby iz B.Luke (neregistrovan) @ 21. okt 2011. 12:47 #1
Kad ce DYLAN DOG GIGANT br 10... Tu epizodu mnogi zeljno iscekuju...
0 0
DODAJ KOMENTAR
(ime)
Povezana izdanja (8)

Na kraju krajeva
Vekovnici 7

Zla krv
Beskrvni 2

Čudovišta
Vekovnici 6

Duhovi u boci
Vekovnici 5

Pepeo
Vekovnici 4

Prah
Vekovnici 3

Pasji život
Vekovnici 2

Rekvijem
Vekovnici 1

Portreti i recenzije