Četvorka iz ulice Bejker 2: Slučaj Rabukin / Veseli Četvrtak
Klik za veću sliku

Četvorka iz ulice Bejker 2: Slučaj Rabukin

0.0 (0)
Junak / serijal: Četvorka iz ulice Bejker
Broj: 2
Izdavač: Veseli Četvrtak
Datum izdavanja: 31. mar 2011.
Scenario: Olivier Legrand, Jean-Blaise Djian
Crtež: David Etien
54 strana
Veseli četvrtak je izdao novi album u okviru serijala Četvorka iz ulice Bejker. I ovaj put čeka nas zanimljiva avantura smeštena u London s kraja 19. veka, a izdavač se pobrinuo da i ovo izdanje bude ukoričeno tvrdim koricama i u punom koloru.

Naravno, ovako jedno kvalitetno izdanje može se pohvaliti i odličnim crtežom i vrlo uzbudljivom pričom o najmlađem detektivskom timu viktorijanskog doba. Kao što je već poznato, junaci ovog stripa zaista predstavljaju epizodne likove koji su se pojavljivali u originalnim pričama Artura Konana Dojla o najpoznatijem detektivu svih vremena, Šerloku Holmsu.

U ovoj knjizi, naši junaci upliću se u mračnu aferu ruskog revolucionarnog egzila u Londonu i tajne policije carske Rusije, zbog čega će biti primorani da urade sve kako bi sprečili mahinaciju, izdaju i još mnogo toga što ćete tek otkriti u stripu koji je pred vama. Majstorstvo prvog toma serijala koje su scenaristi Dijan i Legrand ostvarili zajedno sa odličnim ctačem Eitenom, u potpunosti je preneto i u ovu knjigu, te se i ovaj put ovde susrećemo sa kompaktnim, vizuelno primamljivim i zaista zabavnim stripom, koji pre svega donosi nešto ozbiljnije angažovanje od strane ove dece. Srećom, pa znamo da se ovaj tim nalazi pod zaštitom čuvenog Šerloka Holmsa.

Važno je napomenuti da je originalni strip pod nazivom Slučaj Rabukin u francuskoj izdat prošle godine u okviru kuće Vents d'Ouest  i predstavlja jedno od omiljenih izdanja ovog izdavača po mišljenju publike, tako da se nadamo da avanture popularne četvorke neće stati ovde, već da ćemo se sa njima družiti i u budućnosti!

Povezani tekstovi:
FACEBOOK KOMENTARI ()
KOMENTARI (2)
MILENA (neregistrovan) @ 13. okt 2012. 14:02 #1
KOJA JE CENA KNJIGE
0 0
jovan (neregistrovan) @ 22. avg 2014. 20:13 #2
jos bolja od prve epizode.
0 0
DODAJ KOMENTAR
(ime)
Povezana izdanja (2)

Stepnijski slavuj
Četvorka iz Ulice Bejker 3

Slučaj plave zavese
Četvorka iz ulice Bejker 1

Portreti i recenzije