Da rezimiramo: vesti iz DC-a
25. mar 2015. @ 12:12  |  vesti

Da rezimiramo: vesti iz DC-a

Imamo gomilu dobrih vesti iz DC-a pa smo odlučili da ih sve sakupimo na jednom mestu.

Novosti se uglavnom tiču televizijskog univerzuma i junaka, ali da ne dužimo više, počećemo sa jednom super informacijom:


Melissa Benoist u kostimu Supergirl

Warner Bros, DC i CBS su podelile prve oficijelne fotografije glumice Melisse Benoist u kostimu junakinje Supergirl. Kostim je dizajnirala dobitnica Oskara Colleen Atwood (Memoari jedne gejše) koja je tom prilikom izjavila:

''Dizajniranjem Supergirl kostima htela sam da se držim tradicionalnih radova, ali i da donesem moderniju verziju koja bi odgovarala superheroini 21. veka.''

Ok, Supergirl, ali šta je sa Supermenom?

Ekipa serije je navodno u potrazi za glumcem koji će tumačiti ulogu Supermena. Za sada bi Supermen trebalo da se pojavi u pilot epizodi i još uvek nije precizirano da li je reč samo o epizodnoj ulozi. Pored Mellise, u seriji će glumiti i Mechad Brooks kao Jimmy Olsen, Calista Flockhart koja će se naći u ulozi Cat Grant, Chyler Leigh kao Alexandra ''Alex'' Danvers i mnogi drugi.

Ko će se pojaviti u seriji ''The Titans''?

Tim superheroja pod nazivom Titans konačno će dobiti svoje mesto na malim ekranima. Kompanija Warner Bros je najavila da će serija početi da se snima 2015. godine, ali koga ćemo sve imati prilike da vidimo?

Prvenstveno je tu Dick Grayson. On će se pojaviti kao Robin koji nakon razlaza sa Betmenom radi kao detektiv u Bostonu. Tu je i Barbara Gordon, koja nije tradicionalno povezana sa ''titanima'', ali će sigurno pomagati Graysonu u njegovim istragama. Ona neće koristiti alter ego Oracle, već će se naći u ulozi timskog kompjuterskog genija, nažalost vezana za invalidska kolica.

Hawk i Dove će se malo razlikovati od njihove stripovske verzije, a u seriji će se takođe pojaviti Raven i Starfire. Poreklo Ravena će biti slično onom iz serijala Teen Titans Geoffa Johnsa.

Akiva Goldsman i Mark Haimes će producirati ovaj superherojski TV projekat.

A da nismo malo zapostavili film Batman v Superman: Dawn of Justice?

Ni najmanje. Režiser Zack Snyder je objavio prvu fotografiju Aquamena. Kako vam Jason Momoa izgleda kao kralj mora?


Povezane teme: DC, serije i strip, Supergirl, Titans
FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)

Portreti i recenzije