Iza horizonta 10: Predodređeni / Rosencrantz
Klik za veću sliku

Iza horizonta 10: Predodređeni

0.0 (0)
Junak / serijal: Iza horizonta
Broj: 10
Izdavač: Rosencrantz
Datum izdavanja: 20. avg 2014.
Scenario: Predrag Đurić
Crtež: Uyou Shibuya
48 strana
Miloš je šesnaestogodišnji mladić ni po čemu različit od većine svojih vršnjaka. Ne voli školu, voli video igrice. Kada je u školi, tužan je i nezainteresovan, kada je van nje – bezbrižan i veseo. Očaran je svojom profesorkom. Živi u mirnoj vojvođanskoj varošici sa svojom majkom. Oca je izgubio tokom ratnih sukoba na Kosovu. Ali sve će se to vrlo brzo promeniti.


Miloš uskoro sreće uličnog klošara koji ga upozorava da je čitav svet protiv njega. Zbunjen, odlazi kući gde ga dočekuje nepoznata osoba i donosi mu neobične darove. Darove koji će mu promeniti život. Ubrzo pucnji zamenjuju smeh u Miloševom životu.

Shvatajući da je baš on meta napada, Miloš uspeva da pobegne od nepoznatih napadača skrivajući se kod svoje omiljene profesorke. Polako kreće da rešava zagonetku koja će ga odvesti izvan njegovog rodnog grada, pa čak i preko granica rodne zemlje. Miloš se priključuje Predodređenima – grupi ljudi sa ciljem uspostavljanja novog društvenog i vrednosnog sistema. Sistema koji će se suprotstaviti surovom kapitalizmu. Vreme velike revolucije se približava.

Pred nama je prva domaća manga iz pera jednog od najpoznatijih domaćih autora - Predraga Đurića, dok je za crtež zaslužan Uju Šibuja. Ovo je prvi broj serijala koji već na početnim stranicama dosta obećava. Serijalu želimo sreću, a čitaocima dosta uživanja.

PDF pregled ovog izdanja možete pogledati ovde.


FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)
Povezana izdanja (31)

Priče iz Jugoslavije
Iza horizonta 1

Napad titana 4
Napad titana 4

Ok, Let's Stand Up
One Piece 10

Napad titana 2
Napad titana 2

Napad titana
Napad titana 1

Ne smem umreti
One Piece 8

Staro gunđalo
One Piece 7

Krampi/Kreker Kid
Smehovnik 2

Uliks: Početak revolucije
Iza horizonta 11

Nova Panonija
Iza horizonta 9

P.S.
Iza horizonta 8

Mlad Mesec
One Piece 4

Godina raka
Strip album 7

Spirala užasa
Uzumaki 1

Romantična zora
One Piece 1

Naruto Uzumaki
Naruto 1

Put

Portreti i recenzije