Kada vreme pregazi superheroje
25. feb 2016. @ 10:59  |  vesti

Kada vreme pregazi superheroje

Možda mogu da se bore protiv najopasnijih zlikovaca na zemlji, sa drugih planeta i iz drugih dimenzija, ali ni najveći superheroji se ne mogu odupreti sili starosti.

Več smo imali prilike da vidimo kako bi izgledali neki od naših omiljenih junaka u poznijem dobu u Frenk Milerovom Povratku Mračnog viteza, kao i u grafičkoj noveli Kraljevstvo tvoje koje je prošle godine objavila Fibra, ali sada smo iskopali još jednu zanimljivu galeriju.

Šangajski umetnik Edi Liu je predstavio Betmena, Supermena, Wonder Woman i Fleša kao ostarele ljude, ali još uvek u kostimu. Kod Fleša je lako primetiti da je njegova najveća borba sa vremenom ipak imala određenu cenu (da ne pominjemo Fredi Merkuri brčiće), dok sa druge strane Supermen izgleda baš iscrpljeno, kao da mu Sunce više ne pruža dovoljno neophodne energije.

Brus Vejn izgleda kao da previše vremena pod stare dane provodi sa Oliverom Kvinom, pa je tako od njega pokupio i stajling. A Dijana? Vidi se da je stalna Borba sa Aresom, Čitom i ostalima ipek uzela maha, pa je Wonder Woman pored bora zaradila i nikotinsku zavisnost.

Ali da li bi oni uopšte dozvolili da ovako ostare?


FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)

Portreti i recenzije