Koliko veliku materijalnu štetu su Kalvin i Hobs zaista napravili
28. okt 2014. @ 18:35  |  vesti

Koliko veliku materijalnu štetu su Kalvin i Hobs zaista napravili

Matt J. Michel, urednik humorističnog magazina Proceedings of the Natural Institute of Science sakupio je sve podatke iz perioda između 1985. do 1995. godine koji bi mu pomogli da otkrije koliko veliku materijalnu štetu su napravili Kalvin i Hobs tokom svojih avantura.

Tako saznajemo da su Kalvin i Hobs za 10 godina serijala (minus dve kraće pauze) napravili štetu od 15.955,50 američkih dolara, i to preko milion dolara po godini. Cena stvari koje su rasturili varira od samo 2 dolara (za staklenu teglu) pa do 4.799 dolara (jer su u nekoliko puta izazvali poplavu i pojedinim delovima kuće.

Najduži period koji je prošao bez problema u kući Kalvinovih roditelja je 550 dana. Zanimljivo je da je Michel bio vrlo detaljan u svom istraživanju pa je tako tražio podatke o tome koliko popravke ovih pojedinih šteta koštaju u Ohaju, državi u kojoj Kalvin živi. Takođe, haos se najčešće stvara tokom zimskog i letnjeg raspusta, a Kalvin i Hobs su bili daleko luđi na samom startu serijala.

Ako ste se ikada zapitali zašto je Kalvin jedinac, evo vam odgovor: jednostavno je preskup za održavanje. Jedino što je košta više od njega na godišnjem nivou su hrana i prevoz.

Povezane teme: calvin and hobbes
FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)

Portreti i recenzije