Korporativni pandemonijum / Besna kobila
Klik za veću sliku

Korporativni pandemonijum

5.0 (1)
Izdavač: Besna kobila
Datum izdavanja: 12. jul 2014.
Scenario: Zoran Penevski
Crtež: Aleksandar Zolotić
96 strana
Kao što posetioci kragujevačke strip konferencije i novosadske berze već verovatno znaju, svetlost dana je ugledalo prvo domaće izdanje Besne kobile, "Korporativni pandemonijum" koji potpisuju Zoran Penevski i Aleksandar Zlotić.

Kao što je već najavljeno, reč je o retrofuturističkom grafičkom romanu zasnovanom na postojećoj podeli radnih obaveza u današnjem svetu, u kojem su logoi postali beleg, znak raspoznavanja i sama suština bića onog dela čovečanstva koji se privoleo redu. To je ekspresivna i mračna vizija sveta u kojem su uspon i pad neraskidivo vezani za iluzije koje stvaraju moćnici. Verujemo da je Korporativni pandemonijum takvo delo da bi se njime ponosili i veliki inostrani izdavači: nema sumnje da Zolotićeva vešta slikarska ruka otvara novo poglavlje srpskog stripa

Strip je sada već izašao iz štampe, a možete ga potražiti u striparnicama Knjižara Alan Ford i Darkwood, kao i u knjižari BEOPOLIS. Do kraja jula naći če se i u većini drugih knjižara. 

PDF privju pogledajte ovde

FACEBOOK KOMENTARI ()
KOMENTARI (3)
Dekac (neregistrovan) @ 18. jul 2014. 09:20 #1
Auuuuu, kakva neobična dragocenost!Slojevita i slikovita stripčina, crtež fenomenalan.Neki ljudi koje poznajem žive ovu priču, a da to i ne znaju.Mislim da bi se izdavači iz korporativne Evrope ovoga rado prihvatili.Aplauz za dvojac Penevski/Zolotić, bravo za Besnu kobilu.
1 0
(neregistrovan) @ 25. jul 2014. 10:52 #2
aaa ku... i stripa brate pa ne mozes skapirat 6 puta citaj...
0 1
dj perhan @ 02. sep 2014. 09:40 #3
odlican strip!
0 0
DODAJ KOMENTAR
(ime)
Povezana izdanja (7)

Morski vuk
Stripčine 6

Ibikus
Stripčine

Duplo dno
Stripčine

Autoput sunca
Stripčine

Portreti i recenzije