Lilit 2: Barjak kralja smrti / Darkwood
Klik za veću sliku

Lilit 2: Barjak kralja smrti

0.0 (0)
Junak / serijal: Lilit
Broj: 2
Izdavač: Darkwood
Datum izdavanja: 08. sep 2011.
Scenario: Luca Enoch
Crtež: Luca Enoch
132 strana
Postoji samo jedna budućnost za ljudsku rasu, budućnost istrebljenja. Osuđeni na teskoban život duboko ispod tla, nijedan od Adamovih sinova ne može da se popne na površinu, a da se ne suoči sa besom Trnovca.

Milenijumima su ljudska bića bila nesvesni nosioci ovog stranog parazita znanog pod hiljadama imena: trijakant, spiroblik, trifida, tridakna, trotrn... Trnovac. Bujao je unutar nas, šireći se na skrivene i nejasne načine, neznan svima sve do Velikog klijanja. Od njega, čovek je prestao da bude gospodar sveta, privilegovano stvorenje koje je evolucija postavila iznad svih ostalih – i prepustio je to mesto novom, agresivnom i moćnom vladaru
. Ova budućnost može biti promenjena putovanjem u prošlost. Jednom hronoagentu, mladoj ženi koja je odmalena vaspitavana u tom cilju, poverena je misija da spase čovečanstvo od tužne sudbine koja ga čeka. Njeno ime je Lika, „izgubljena devojčica“ koju je opevao pesnik vizionar Vilijam Blejk. Ona mora da se spušta i uzdiže u vremensko-prostornom sledu, bez pauze, i da pronađe prve nosioce Trnovca, kako bi ga iskorenila pre nego što se nezaustavljivo raširi. Da bi to postigla, moraće suštinski da se promeni, da ostavi po strani sažaljenje i skrupule... Lika, izgubljena devojčica, postaće Lilit, grabljivica.


Pregled izdanja u PDF formatu možete preuzeti ovde.
FACEBOOK KOMENTARI ()
KOMENTARI (1)
Mr.Milan (neregistrovan) @ 19. okt 2012. 13:30 #1
Super strip,kakva je Gea?
0 0
DODAJ KOMENTAR
(ime)
Povezana izdanja (11)

Srce tame
Lilith 10

Prolazni svet
Lilit 9

Velika bitka
Lilit 8

Kralj majmuna
Lilit 6

Kameni front
Lilit 3

Kuća pevova
Gea 18

Znak Trnovca
Lilit 1

Portreti i recenzije