Lokot i ključ 1: Dobro došli u Lavkraft / Darkwood
Klik za veću sliku

Lokot i ključ 1: Dobro došli u Lavkraft

5.0 (3)
Junak / serijal: Lokot i ključ
Broj: 1
Izdavač: Darkwood
Datum izdavanja: 23. okt 2013.
Scenario: Joe Hill
Crtež: Gabriel Rodriguez
164 strana
Iako smo je očekivali početkom godine, dobrodošlica u Lavkraft nam je stigla pred Sajam, a sada se nalazi i u zvaničnoj prodaji. Radi se, naravno, o horor stripu "Lokot i ključ" koji potpisuju pisac Joe Hill i crtač Gabriel Rodriguez. 

U suštini, "Lokot i ključ" smatra se jednim od najboljih - i najstrašnijih - horor stripova današnjice, a ovakva ocena prililno je važna kada znamo da se radi o delu koje je proizašlo iz mašte Joa Hilla, sina jednog od najvećih horor majstora i miljenika kritike, Stephena Kinga. 

No, ta stavka u biografiji Hillu više nije ni toliko važna jer mnogi smatraju da je kvalitetom svojih radova prešipao sopstvenog tatu (ili bar njegove novije radove), a "Lokot i ključ" definitivno su pravi dokaz za takvu tvrdnju. 

Piča na prvi pogled deluje sasvim jednostavno. U gradiću Lavkraft (eh, kakvo ime za grad!) dešavaju se čudne stvari, a sve one potiču iz jedne stare kuće. Jednog dana, unesrećena porodica vraća se u Lavkraft posle tragedije ni ne sluteći da će ih u novom domu doživeti još više. Bezbroj vrata, bezbroj ključeva i neslućene opasnosti...

Priča je podeljena u 6 knjiga, pred vama je prva, a možete je naći u mekom i tvrdokoričenom izdanju. Preporučujemo vam da izdanja kupite što pre, još dok su nešto jeftinija. 


FACEBOOK KOMENTARI ()
KOMENTARI (1)
boske (neregistrovan) @ 23. nov 2013. 13:44 #1
dali ste vi upoval tvrde ili meke korice??
0 0
DODAJ KOMENTAR
(ime)
Povezana izdanja (5)

Alfa i Omega
Lokot i ključ 6

Tempiranje
Lokot i ključ 5

Ključevi od kraljevstva
Lokot i ključ 4

Kruna Senki
Lokot i ključ 3

Glavolomke
Lokot i ključ 2

Portreti i recenzije