Nova izdanja iz System comicsa: Valira, Pljosnati strip, Kalvin i Hobs
22. okt 2014. @ 14:45  |  vesti

Nova izdanja iz System comicsa: Valira, Pljosnati strip, Kalvin i Hobs

Ekstra sega mega izdanje Valkire (i po gabaritu i po sadrzaju), Dražena Kovačevića, iz kuhinje SystemLavirinta, možete pazariti u svim bolje snabdevenim knjižarama i strip prodavnicama, po preporučenoj ceni od 1800,00 dinara. Album ima 126 strana, i štampan je u crno beloj tehnici. Pored kompletnog stripa tu su skice i crteži koji krase ovo izdanje.

Aleksa Gajić, koji je široj publici poznat kao autor dugometraznog animiranog filma "Edit i ja" kao i strip serijala "Bič božji",ovaj put se predstavlja sa jednim manje komercijalnim ostvarenjem.

U pitanju je "Pljosnati strip " - izdanje cudnog formata 42 x 12 cm, sto mu samo ime i kaze. Zajedno sa izdanjima " U srafovima", i " Skrepbuk", ova knjiga predstavlja zatvorenu trodelnu celinu, cija je zajednicka crta spontan i lucidan humor kroz koji se autor bavi filozofskim temama, i autobiografskim beleskama. Na 64 strane u boji, kroz pregrst ilustracija, karikatura, doskocica i slajfna stripova, Gajic nas vodi kroz svet apsurdnog humora, nepovezivih povezanosti i asocijativno-automatizovanih posalica. U izdanju System comics-a , ovo izdanje imalo je svoju premijeru na Beogradskom Salonu stripa, a sad se moze naci i u knjizarama po ceni od 990,00 dinara.

Kolorni album Kalvina i Hobsa - Dokone nedeljne price, cine odabrane nedeljne table iz par regularnih izdanja sa kojima se nasa publika do sada vec sretala. U knjizarskom lancu Delfi i Vulkana ovo izdanje mozete naci po ceni od 1320,00 dinara. Pored toga sto je u koloru, ova "kompilacija" je uradjena i u HC verziji.

Povezane teme: System comics
FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)

Portreti i recenzije