Ovaj domaći strip je ostvario mega-uspešnu Kickstarter kampanju
04. maj 2017. @ 11:05  |  vesti

Ovaj domaći strip je ostvario mega-uspešnu Kickstarter kampanju

Imagine Incredible, novosadski studio za produkciju i izdavanje stripa, uspešno je priveo kraju svoj prvi Kickstarter projekat!

U pitanju je naučno-fantastični strip Lightstep Chronicles, sa kojim su prvi put izašli u svet pre mesec dana. Samo 30 dana kasnije, Lightstep Chronicles je putem Kickstarter platforme premašio zadati cilj od $10.000, sakupivši 124% traženih sredstava!

Lightstep Chronicles je napisao i ilustrovao nagrađivani domaći autor Miloš Slavković. Radi se o prelepo oslikanoj svemirskoj avanturi punoj intergalaktičke intrige, svemirskih bitki i vremenske dilatacije. Kickstarter donatori će prvi dobiti priliku da zaplove kroz čudesni svet art deco svemirske opere u duhu Flash Gordona, i to u društvu mlade junakinje January Lee i misterioznog svemirskog gusara Jazzmana.

Pored prvih pet epizoda stripa koje zajedno čine jedinstvenu narativnu celinu, donatorima je kroz Kickstarter kampanju omogućen i pristup romanu „Uncommoner's Gene” autora Ivana Brankovića. Ovaj roman je takođe smešten u Lightstep univerzum, par decenija pre vremena January Lee, i pruža detaljniji uvid u svet koji je Slavković izgradio.

Domaći strip koji je ugrabio pažnju globalne javnosti do sada je bio dostupan samo putem Kickstarter kampanje, ali Imagine Incredible tim potvrđuje da će u skorijoj budućnosti biti dostupan i široj publici, prvo u digitalnom, a zatim i u fizičkom obliku. Ukoliko niste obezbedili svoj primerak putem Kickstartera, preporučujemo da pratite Lightstep Chronicles Facebook i Twitter naloge, kao i zvanični sajt, za sve buduće informacije o dostupnosti stripa.

FACEBOOK KOMENTARI ()
KOMENTARI (1)
Bivsi zaposlenji (neregistrovan) @ 08. sep 2017. 18:17 #1
Zato što su ubeđivali zaposlene u Eipixu da je to u njihovom interesu i da treba da uloze 2$ koje se im biti vraćeno i tako su za par dana skupili njih 500koji su kao donirali. Iskreno kao ljubitelj stripa , ovo je jako strip sa dosadnom pricom. Koji ima samo dobru reklamu i ništa vise.
0 0
DODAJ KOMENTAR
(ime)

Portreti i recenzije