Počinje doba Ultrona u domaćim striparnicama
22. maj 2015. @ 14:44  |  vesti

Počinje doba Ultrona u domaćim striparnicama

Kao što nam je i obećano, u prodaji su se našla dva, pre svega značajna, strip albuma u izdanju Darkwooda. U pitanju su nastavci priče koja se odvija nakon građanskog rata, a sada konačno možemo da napravimo i neku celinu sa još dva Marvelova izdanja koja su se nešto ranije pojavila na našem tržištu (Planeta Hulk, Svetski rat). Ova izdanja su prave poslastice za fanove koji žele da uporede nedavno filmsko ostvarenje i originalni strip. Kako vam ne bismo spojvolali previše, napravili smo kratak pregled ova dva ''must have'' izdanja.

Iz pera Brajana Majkla Bendisa čije je ideje vizuelno realizovao Frenk Čo, dolazi nam priča o Ultronu – robotu sa naprednom veštačkom inteligencijom koji ima malo drugačiju predstavu o svetu od njegovih ljudskih sugrađana. Nakon građanskog rata i velikog raskola koji se tada desio među superjunacima, vreme je za novi tim Osvetnika. A da li su oni dorasli zadatku? Da li su dorasli ovoj mašini?

Doba Ultrona

Ultron – genocidna veštačka inteligencija koja je toliko evoluirala da, pored elementarne logike, u sebe uspeva da usadi i ljudska osećenja. Nažalost, ona najgora, bez trunke milosti i saosećanja. Da li će Osvetnici i ostali superheroji, duhom slomljeni, vidno oslabljeni i sakriveni u tunelima ispod Central parka uspeti da se suprotstave moćnom Ultronu ili je došlo novo doba za čovečanstvo? Ovaj...za robote psihopate.

PDF preglede ovih izdanja možete pogledati na sledećim linkovima:

Ultron napada

Doba Ultrona


FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)

Portreti i recenzije