Savršena destinacija za sve fanove Betmena je… Tajvan
11. mar 2015. @ 11:33  |  vesti

Savršena destinacija za sve fanove Betmena je… Tajvan

Možda vam to nikada ranije ne bi palo na pamet, ali da, Tajvan bi mogla da bude prava destinacija iz snova za sve ljubitelje Mračnog viteza. Ovaj motel (da, dobro ste pročitali, ne hotel, već MOTEL) ima čitavu sobu dizajniranu prema motivima Betmena. Okej, niko nije vodio računa o autorskim pravima, ali autorska prava verovatno nisu jedina stvar na koju se ne obraća pažnja na Tajvanu.


U motelu Eden ne možete da rezervišete sobu za noćenje, već se soba iznajmljuje po satu. Zašto je to baš tako? Pa, verovatno iz nekih turističkih – marketinških razloga, ko bi ga znao. U njemu možete provesti određeni broj sati u sobi koja je uređena kao grobnica sa mumijom ili onoj pod nazivom ''Water dance'' šta god to bilo. Ali nama je pažnju ipak skrenula ova mini verzija Vejn rezidencije.

Kada malo bolje pogledate fotografije, shvatićete da ni Warner Bros ne stavlja toliki broj simbola na različite stvari. Betmen znak se nalazi svuda! Ako izuzmete stvarno kul zidove i plafon koji su urađeni tako da izgledaju kao Bet-pećina i sliku Gotama iznad kreveta, videćete da soba samo sadrži milijardu znakova u obliku slepog miša na najrazličitijim mestima. Da li se nalazi na krevetu? Naravno. Da li je možda urezan u staklo? A zašto ne bi bio? Da li je njime uokviren televizor? Jeste.

Ali opet, da li biste odoleli ovakvoj sobi? Makar na nekoliko sati.


Povezane teme: Batman, DC, Taiwan
FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)

Portreti i recenzije