Sendmen 7: Kratki životi / Darkwood
Klik za veću sliku

Sendmen 7: Kratki životi

0.0 (0)
Junak / serijal: Sendmen
Broj: 7
Izdavač: Darkwood
Datum izdavanja: 02. nov 2013.
Scenario: Nil Gaiman
Darkwood je pred Sajam krenuo sa objavljivanjem čuvenih serijala Sendmen i Popovednik sa kojima smo imali prilike da se družimo pre par godina, kada ih je još objavljivao Beli put. Sada, aktuelni izdavač nastavlja tamo gde je njegov prethodnik stao i kaže:

O Sendmenu i Gejmanovoj imaginaciji izlišno je trošiti reči. Retko ko je tako umešno povezao stare religije i mitologije s pop-kulturom, a, baveći se naizgled epskim temama, u prvi plan stavio sva ona egzistencijalna pitanja koja progone „običnog” čoveka.

A u ovoj knjizi - „Kratki životi” su najhvaljenija knjiga Sendmena... i s dobrim razlogom. Sumanutost i San kreću potragu za njihovim davno nestalim bratom Stihijom... ali čak ni oni ne mogu da naslute kakve će posledice ta potraga imati, i San će konačno morati da se suoči sa nečim od čega je bežao vekovima..

Ovde pogledajte PDF privju izdanja.


U Americi uskoro kreće "nastavak" ovog stripa čija će radnja biti smeštena u vreme pre originalnog serijala. Nadamo se da nećemo dugo čekati na taj izdavački poduhvat!

Isto tako, Darkwood je nastavio i sa objavljivanjem još jednog čuvenog američkog serijala zvanog Propovednik, čiji je autor Gart Enis. Ukoliko ste zaboravili o kakvom genijalno stripu je reč, vreme je da obnovite gradivo

Uživajte. Sendmena i Propovednika je definitivno vredelo čekati!


FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)
Povezana izdanja (15)

Bdenje
Sendmen 10

Crna Orhideja
Supernova 6

Milostive gospe
Sendmen 9

Knjige magije
Knjige magije

Kraj svetova
Sendmen 8

Drevna istorija
Propovednik 4

Misija u Teksasu
Propovednik 1

Ponosni Amerikanci
Propovednik 3

Igram se tebe
Sendmen 5

Sezona izmaglice
Sendmen 4

Lutkina kuća
Sendmen 2

Do kraja sveta
Propovednik 2

Zemlja snova
Sendmen 3

Portreti i recenzije