Super seksi naslovnica prve Spider-Women s potpisom Mila Manare
27. avg 2014. @ 18:28  |  vesti

Super seksi naslovnica prve Spider-Women s potpisom Mila Manare

Jessica Drew poznatija kao Spider-Woman napokon se izborila za pravo na svoj sopstveni serijal što su fantastične vesti. No, kao i mnoge njene koleginice iz Marvelove kancelarije ona ima dobro poznati problem... elem, osim što je vrlo zgodna, ona radi u izazovnom kostimu na koji većina crtača obvraća najveću pažnju.

Samim tim pomislili biste da će Marvel ovom prilikom malo spustiti loptu i na naslovnicu prvog broja serijala o ovoj junakinju pokušati da privuče i devojčice nešto drugačijim pristupom, ali to ipak nije tako... Šta više, za crtanje prve naslovnice ovog serijala unajmjen je jedan od najznačajnijih erotskih crtača u istoriji stripa, Milo Manara lično!

Baš kao što se moglo i očekivati, Marvel je zbog ovog poteza do sada dobio brojne kritike, jer mnogi očito misle da erotici nije mesto na naslovnoj strani novog serijala o ženskom superjunaku. S druge strane, niko ne osporava da je ovaj crtež odlično umetničko delo, jer ipak, Manara je majstor svog zanata...

No, pred vama je crtež u nekoliko dimenzija, pa vi o "etičnosti" naslovnice prosudite sami.


Kao što rekosmo, osu de pršte na sve strane...

Povezane teme: milo manara, spider-woman, marvel
FACEBOOK KOMENTARI ()
KOMENTARI (1)
Zoran (neregistrovan) @ 03. sep 2014. 21:20 #1
Licemerje.Cega sam se sve nagledao u americkim stripovima.Razgolicenija im je i sprinterica na 100m kada zauzima start:).
0 0
DODAJ KOMENTAR
(ime)

Portreti i recenzije