Superheroji i njihova superdeca
03. nov 2014. @ 14:21  |  vesti

Superheroji i njihova superdeca

Zbog brojnih obaveza koje uključuju spašavanje sveta od invazije vanzemaljaca, eksplozivnih naprava i raznih psihopata, superheroji gotovo da nemaju vremena za privatni život. Nekada ne mogu da se posvete svojim bližnjima da ih ne bi doveli u opasnost, a nekada zato što i nemaju kome da se posvete. Koliko god oni bili sposobni u veranju po soliterima i borbama prsa u prsa, često su u životu pravi trapavci ili potpuni asocijalni čudaci.


Ali šta bi se desilo kada bi superheroji ipak imali malo više vremena za svoju porodicu. Koje bi se tu ljubavi rodile? Kakvi bi im klinci bili? Grupica twitteraša koji čine Comics Should Be Good ekipu, svake nedelje ilustruje izabrane predloge svojih fanova. Comics Should Be Good funkcioniše tako što svake nedelje postavi pitanje ili temu za razgovor i onda crtači ilustruju najinteresantnije odgovore. Ukoliko posetite njihov twitter profil, možete da vidite npr. kako bi izgledali likovi iz mangi kada bi se našli u klasičnom vestern stripu ili Supermen mangu.

Skoro su glavna tema bili superherojski parovi i njihova deca. Interesuje vas kako bi izgledala deca Deadpool-a i Harley Quinn? Kako bi se Spider-man snašao u ulozi oca? Koliko bi moćno bilo dete dva X-men mutanta? Onda ćete sigurno uživati u ovim fotografijama.

Peter Parker i Gwen Stacy

Cyclops i Emma Frost


Poison Ivy i Harley Quinn (pronašle su način)Abe sapiens i Liz Sherman
Indiana Jones i Lara Croft

Deadpool and Harley Quinn (ubedljivo najluđa porodica)

Povezane teme: superheroji
FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)

Portreti i recenzije