Supernova 4: Iz pakla / Darkwood
Klik za veću sliku

Supernova 4: Iz pakla

0.0 (0)
Junak / serijal: Supernova
Broj: 4
Izdavač: Darkwood
Datum izdavanja: 23. sep 2013.
Scenario: Alan Moore
Crtež: Eddie Campbell
574 strana
Biblioteka Supernova i ovoga puta donosi delo koje zadire u samu srž duše i postavlja pitanja na koja reagujemo, voljno ili ne. Ovoga puta reč je o knjizi koja raskopava tajne. One mračne, one duboko zakopane u nama, one koje samo čekaju da ih neko bocne štapom, da se probude iz dubokog sna i pokuljaju užasom koji se u njima krije. Alan Mur i Edi Kembel nam predstavljaju novo viđenje čoveka, legendu, onoga koji lično predstavlja otelotvorenje najdubljeg mraka – Džeka Trboseka. Kembelov vizuelni pristup dočarava nam maglovitu, tmurnu i jezivu atmosferu viktorijanske Engleske, dok Mur svojim analitičkim pristupom, pokušava da da odgovor ko je zapravo bio Džek Trbosek. Posao im nije bio lak. A uživati svakako nećete.

U to vreme London je s nestrpljenjem očekivao podvige Džeka Trboseka. Po jednoj teoriji o motivu, ubica je izvodio operaciju da bi stekao vrhovnu moć crne magije…

ISPOVESTI ALISTERA KROULIJA

Priredili Don Simonds i Kenet Grant(Routledge & Keegan Paul, 1979)FACEBOOK KOMENTARI ()
KOMENTARI (3)
redford @ 05. okt 2013. 13:41 #1
Ajme majko, da je ovo uzeti nekako!!
0 0
Minuteman @ 05. okt 2013. 18:49 #2
Stvarno odličan strip, ali mnogo skup... Po njemu je snimljen i film sa Džoni Depom, ali je mnogo gori od stripa. Pročitao sam skenirano hrvatsko izdanje..
0 0
kide (neregistrovan) @ 08. okt 2013. 12:42 #3
Strip je vrhunski, mozda i najjaci Darkwood-ov naslov do sada.Beleske na kraju dublje objasnjavaju svaku tablu, gotovo svaku vinjetu.Za svaku preporuku.
0 0
DODAJ KOMENTAR
(ime)
Povezana izdanja (2)

Crna Orhideja
Supernova 6

Betmen: Ludnica Arkam
Supernova 5

Portreti i recenzije