The Amazing Spider-Man #700: kraj jedne ere
26. nov 2012. @ 09:49  |  vesti

The Amazing Spider-Man #700: kraj jedne ere

Pre nekoliko dana Marvel je objavio nekoliko stranica poslednje epizode jednog od najduguvečnijih serijala ove kuće - The Amazing Spider-Man. U pitanju je jubilarni broj 700 kojim će se ova edicija završiti posle neverovatnih 50 godina trajanja.

Posle ovog broja, Spider-Man kreće nanovo od broja 1, s obzirom da je Marvel ove godine promenio politiku izdavanja, te se sada gotovo sve nove epizode aktulenih serijala mogu kupiti i u elektronskoj formi, a dugovečni serijali završavaju niz od nekoliko stotina brojeva. Da svima bude jasno, to ne znači da ovi serijali kreću ispočetka, već se bukvalno radi o završavanju postojećih edicija i lansiranju novih.

Tako će 26. decembra biti objavljeno finale 50 godina duge "sezone" ovog serijala, a očekuje se i spektakularan cliffhanger na samom kraju epizode. The Amazing Spider-Man #700 je epizoda na koju se u Americi sa nestrpljenjem čekalo čitave godine i u čast njenog objavljivanja, Marvel je pripremio neke specijalne dodatke. Naime, pored redovne epizode, ovaj album će sadržati i nekoliko dodatnih priča različitih proslavljenih autora, a Stan Lee će pružiti odgovore na najzanimljivija pitanja čitalaca.

U prilogu možete videti naslovnicu ove jubilarne epizode, te nekoliko odabranih stranica iste.Povezane teme: Spider-Man, marvel
FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)

Portreti i recenzije