Sutra počinje Summer3p festival u Subotici
18. jul 2012. @ 16:26

Sutra počinje Summer3p festival u Subotici

Ovogodišnji, deseti po redu, festival elektronske muzike Summer3p održaće se od 19. do 22. jula na jedinstvenoj party lokaciji - Termalnom bazenu i Muškom štrandu na Paliću, nedaleko od Subotice.

Na ovogodišnjem festivalu, nastupiće neki od najaktuelnijih izvođača evropske i regionalne elektronske scene, između ostalih: Hedflux (Engleska), Kassey Voorn (Grčka), Gorje Hewek (Rusija), Mladen Tomić (BiH, RS). Za vizuelni deo žurke svake večeri biće zadužena VJ ekipa Kids on Truth.

Spoj odlične elektronske muzike i noćnog kupanja na Termalnom bazenu, festival Summer3p čini impresivnim letnjim doživljajem pod otvorenim nebom.Više o izvođačima možete pronaći na našoj zvaničnoj prezentaciji - www.summer3p.org


Uz muzički program, Summer3p će i ove godine biti mesto okupljanja, saradnje i komunikacije posetilaca iz regiona i sveta, kroz niz interesantnih i angažovanih radionica, kampanja i projekata.

I ove godine pažnja će biti usmerena na tri važne kampanje: Stop nasilju!, Očistimo jezero Palić, Čuvajmo prirodu i Sačuvajmo Suboticu. Tokom festivala održaće se više radionica: Ekološka, Likovna, Radionica reciklaže... Zainteresovani će imati priliku da, uz asistenciju koordinatora radionica i druženje sa ostalim polaznicima, usvoje ili usavrše umetničke tehnike i dobro se zabave, kao i da rezultate svog rada predstave u okviru izložbi krajem festivala.

Kompleti ulaznica za sva 4 dana se mogu kupiti putem mreže Eventim (i sajta www.eventim.rs) po ceni od 990 dinara.


Povezane teme: Summer3p, Subotica
FACEBOOK KOMENTARI ()
KOMENTARI (1)
(neregistrovan) @ 18. jul 2012. 23:42 #1
mmm Gorje Hewek >>>odlicaaan!
0 0
DODAJ KOMENTAR
(ime)