TEDxNoviSad „Pretvorimo zidove u vrata“
17. sep 2012. @ 08:15

TEDxNoviSad „Pretvorimo zidove u vrata“

22. septembar 2012. Studio M, Novi Sad

Novi Sad će ovog septembra ponovo biti domađin TEDx konferencije, koja se organizuje pod licencom TEDa (www.ted.com). Ovaj jedinstven događaj će okupiti sjajne govornike koji će na TEDxNoviSad konferenciji predstaviti svoje ideje vredne širenja.

Tema konferencije je Pretvorimo zidove u vrata, a posetioci će imati priliku da čuju 10 govornika iz Srbije i inostranstva. Na događaju će biti puštani i video nastupi sa svetskih TED i TEDx godađaja.


Prva TEDxNoviSad konferencija je održana 3. decembra 2011. godine takođe u Studiju M, a tema je bila „EduAkcija”. Video zapise govora i fotografije sa prošlogodišnje konferencije možete pogledati na sajtu www.tedxnovisad.com.

Prijave za konferenciju su otvorene do petka 14. septembra u ponoć na zvaničnom sajtu www.tedxnovisad.com. Cena ulaznice je 1.500 dinara, a tokom celodnevnog događaja za sve učesnike su obezbeđene personalizovane akreditacije, ručak, osveženje, kao i specijalni pokloni. Broj mesta je ograničen!

Predstavljamo Vam neke od govornika koji će nastupati na konferenciji, a kompletan spisak možete pogledati na sajtu www.tedxnovisad.com.

Nik Vujičić – izuzetan mladi čovek, rođen bez ruku i nogu, koji svoju neverovatnu energiju za životom zarazno prenosi na ljude u svojoj okolini.

Filip Vukša - dvadesetogodišnji student koji ličnim zalaganjem, a najčešće i samostalnim finansiranjem svojih poduhvata, unapređuje život u Beogradu.

Ivan Minić - osnivač i vlasnik najveće internet zajednice u regionu, Burek.com, jedan od pionira IT industrije u Srbiji, sa samo 27 godina.

Ivana Gađanski - neuronaučnik, prva osoba iz Srbije koja je imenovana za TEDGlobal Fellows program.

Dragana Marjanović – mlada arhitektica koja novim naraštajima otkriva zaboravljene čari zemljane arhitekture, svojim projektom KućaČuvarkuća.

Brankica Ljamić Ivanović – konsultant i trener, koja kroz rad sa pojedincima i kompanijama prodstiče na promene na ličnom, timskom i organizacionom nivou.

Povezane teme: TEDx, Nik Vujičić, Filip Vukša
FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)