U klubu "Compressor" ovog vikenda
06. jan 2011. @ 22:01

U klubu "Compressor" ovog vikenda

Dragi clubberi, Deda Mraz možda stvarno postoji. Sa početkom 2011. Club Compressor okreće novi list. Okrenuće se domaćim snagama, i u jedinom, pa samim tim i najboljem :) klubu, pokušaće da Vam ponudi ozbiljan program iz vikenda u vikend. Prste su (za sada) umešali HNS, Baseline, AlterNacija, ToMojTim, Elektrana, Audio Colours, ali i neke nove nade, ali o detaljima kad dođe pravo vreme.

Koncept je vrlo jednostavan, kao i uvek. Aktuelna produkcija, savremeni zvuk i to u dve verzije - more disco za Right_Room (popularni VIP) i kako se kaže - cutting edge za Left_Room (poznat kao main). Ono što je zahtevno u celoj priči jeste konstanta, neodustajanje, istrajnost. Za to ste potrebni vi, ne samo da dođete, nego i drugare da povedete.

Prva prilika da steknete poene za Deda Mraza u ovoj godini je petak. Right_Room rezervisan je za Specijalno Vaspitanje gde muziku biraju Gregor, Dejan Tomka i Damir Zekiri, a Left_Room za Off Beat u režiji Yeah Lefta i Schweiza. 

U subotu je za bass zadužen Global Bass Connection. Drum&Base stage kontrolišu Ivan Gogoski, Jelow & Sorriso i M-Tech, a Dubstep stage Felony Flats, Deepstoned i Rasheed.

U petak je ulaz besplatan, a za subotu treba izdvojiti 200 dinara.

FACEBOOK KOMENTARI ()
KOMENTARI (6)
mentol @ 06. jan 2011. 23:13 #1
steta sto je kompresor najveci fail ikada.
svi su ga cekali sa tolikim nestrpljenjem i ispao je najvece govno koje se ikad dogodilo ovom gradu...dobro nije...al opet je razocaravajuce -.-
0 0
seba (neregistrovan) @ 07. jan 2011. 02:33 #2
KO NE SLETI TA CE DA UZLETI
SRETAN BOZIC MILI
0 0
ArhiteK @ 07. jan 2011. 13:24 #3
Mnoge stvari se menjaju u Compressoru. Obrati pazhnju na program, za pochetak...
0 0
mentol @ 07. jan 2011. 15:02 #4
pa ono...ne moze uvek isto.i ranije je bio program za svaciji ukus,posebno zbog fleksibilnosti posedovanjem 2 razdvojene prostorije.
Ali i kad odem na nesto sto mi se dopada,i na nesto na sta sam otisao zbog drustva itd...uvek sjebu ti sporedni faktori koji ce se tesko menjati...
0 0
Dj_Spear @ 07. jan 2011. 18:41 #5
dobro zbori ovaj mentol...
0 0
ArhiteK @ 07. jan 2011. 21:11 #6
kao shto rekoh puno puta, trenutno je taj klub neshto najbolje shto imamo. Ja bih voleo da je mnogo bolji, ili da ih chak ima nekoliko, ali nema.
Poshto ipak zhelim da sviram, a i da izlazim uz dobru muziku, odluchio sam da krenemo sa tim shto imamo. Svesni smo i mi i cela ekipa kluba da puno stvari treba menjati, ali za sada ne postoje sredstva za to. Vrlo jednostavno. Nema para.
Ako ljudi budu podrzhali inicijativu, dolazili zobg drushtva i muzike, a imali razumevanja i tolerancije za mane, klub ce skupiti kesh i ispraviti sve mane.
Dok neko od nas ne dobije na lutriji, ne digne kredit ili ne iskopa nekog super sponzora, to nam je jedini put.
Ako budemo svi sedeli kod kuce i kenjali kako kluba nema, i ako ne budemo podrzhavali razne ekipe koje se trude iz sve snage, klub nikada necemo imati.
0 0
DODAJ KOMENTAR
(ime)