Večeras veliki maskembal na tvrđavi
13. jul 2012. @ 19:22

Večeras veliki maskembal na tvrđavi

Večeras se na 13. po redu Exit festivalu priprema jedna od najvećih žurki pod maskama koja je viđena na ovim prostorima. Počnite da pripremate najluđe maske jer će Tvrđava večeras postati karneval, a neka vas srednjevekovni okoliš inspiriše na sve ono u šta možete da se pretvorite u toku jedne večeri.

Roboti, vile, akrobatkinje, vanzemaljci, đavoli i mnoge druge kreature koje su prepadale redovne posetioce Dance Arene prethodnih godina pozivaju vas sve ove godine da im se pridružite. Na žurci na kojoj je dozvoljeno sve, izaberite i vi svoju metamorfozu.


Ukoliko zbog celodnevnog kupanja, sunčanja i uživanja na Exit vilidžu ne stignete da se našminkate i doterate baš onako kako ste zamišljali, na Tvrđavi će biti prisutan frizerski tim da vam pomogne. Potražite Exit Style frizeraj na Tvrđavi i prošetajte frizure koje nigde drugde ne biste smeli.

I Explosive bina daće svoj doprinos fešti uz jednu od najekstravagantnijih modnih kreatorki kod nas. Maria Margoth u svojoj umetnosti već godinama kreira unikatan svet baziran na mračnim underground temeljima kroz koji oslikava svoje vizije današnjice i svojevrsnu kritiku društva. Na Explosive bini Maria Margoth i njena grupa Hysteria će, zajedno sa bendovima Grandpa Candys (Srbija) i Crysalys (Italija) u petak 13. izvesti svoje performanse i publici ponuditi poseban vizuelni užitak kakav se kod nas vrlo retko može doziveti.

Nagrada za najbolju masku
One najinovativne očekuje i nagrada! Takmičenje za najbolju masku održaće se u uličici između ulaza u Leopold hotel i VIP terase, u petak 13. tačno u 23h, pobednik će biti odlučen – ovacijama publike, a za nagradu dobiće bocu savršeno rashlađenog šampanjca i foto-sešn sa EXIT PHOTO timom.

Povezane teme: Exit festival
FACEBOOK KOMENTARI ()
DODAJ KOMENTAR
(ime)